kukkaiso2

Toukokuussa ihan koko Suomi tanssii!

Kevät täyttyy pörriäisistä, hiphoppareista ja balleriinoista

Tavataan taas vuonna 2020! Kiitos tanssijoille ja yleisölle!

Toukokuu on tanssin kuukausi. Musiikki soi, jalat liitävät ja kädet lentävät kun yli 40 000 lasta ja nuorta täyttävät näyttämöt ja muut estradit esittäen tanssitaitojaan.  Tapahtumassa mukana on 83 tanssioppilaitosta Kittilästä Hankoon.

Katso kalenterista mitä sinun lähelläsi tapahtuu ja tule mukaan katsomaan poikien ja tyttöjen taitavia esityksiä, kerronnan draamaa ja kevään riemua!

Tanssiva Toukokuu on Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry:n koordinoima valtakunnallinen tapahtumakuukausi, joka tekee näkyväksi tanssin taiteen perusopetusta antavien koulujen laadukasta työtä ja määrää.

Toukokuun ohjelma

Tanssivan Toukokuun ohjelman järjestävät yhdessä yli 80 tanssin oppilaitosta ympäri maan. Tuhannet pienet ja vähän suuremmat tanssijapojat ja -tytöt täyttävät toukokuussa lavat ja torit aina Kittilästä Kuhmoon ja Vaasasta Hankoon.

Katso paikkakuntasi tapahtumat ja tule nauttimaan riemukkaista, huikean upeista ja taitavista tanssiesityksistä!

leima_jaloilla

Tanssivan Toukokuun järjestää

Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry

STOPP ry on Suomen tanssioppilaitosten yhdysside ja etujärjestö,
johon kuuluu 83 tanssioppilaitosta eri puolilta maatamme. STOPP tekee tunnetuksi tanssikoulujen tanssin perusopetuksen toimintaa ja tavoitteita, kehittää koulutusta ja auttaa jäseniään niiden käytännön töissä.

https://stopp.fi/